Noniin, nyt tämä mizykin sai jotain aikaiseksi :----------3.

Menin eilen sänkyyn kymmeneltä ja katsoin Gossip Girlin yhteentoista. Sitten.. noh, jotenkin tuli kulutettua aikaa lukemalla lehtiä ja tekemällä kaikkea..tai siis jotain ajankuluttavaa, ja kello vierähti ensin yhteen, sitten puoli kahteen. Tajusin että enkai minä nyt taas halua herätä seuraavana aamuna puoli kahden aikana, niinkuin muutamana kertana on jo kesälomalla käynyt, ja yritin saada nukutuksi. Olin juonut Gossip Girlin aikana yhden Rodeo-energiajuomatölkin, joten ei ihme ettei uni tullut.

Yritin ja yritin, kaikilla mahdollisilla tavoilla saada nukutuksi. Laskin lampaita, pelasin mielessäni simssiä (joo-o : D!), kehittelin mielessäni tarinaa.. Mikään ei auttanut ö___ö! Noh, sitten sain päähäni väsyttää itseni, ja rupesin pomppimaan sängyllä. En sitten mitään yhtään nerokkaampaa keksinyt >___<. Pompin ja pompin, kunnes räsähti. Ei kiva yllätys isukille -> aika uusi sänky -> yksi lauta jotenkin ihmeellisesti katkesi pomppiessani. Joten en suosittele sängyssä pomppimista, ainakaan kovin.. kovakouraisesti. Eipä siinä muu auttanut kuin yrittää jälleen nukkua, ja pomppiessa kun ei ehtinyt tulla edes hiki, tai väsy. Sitten laitoin maatessani jalkani pystyyn ja pidin niitä niin kauan pystyssä että en jaksanut enää, joten siinä yritin siis väsyttää jalkani.

Se tepsi. Jalkani väsyivät tuhottomasti & rupesin hiljalleen väsymään. Sammutin lukuvalon mikä oli jäänyt päälle rikkinäistä lautaa katsoessa, ja rupesin nukkumaan n. klo 02.10.

Aamuystö, klo 05.02 heräsin yhtäkkisesti ihan pirteänä. Aurinko paistoi kirkkaasti  ikkunasta, joten arvelin kellon olevan vähintään kymmenen. Avasin verhot kokonaan ja avasin ikkunan raolleen tuulettamaan hieman ilmaa. Sitten katsoin seinäkelloani: se oli "pysähtynyt" klo vähän yli viiteen yöllä, joten pengoin kännykkäni vaatekuorman melkein alimmaisena olevista farkkujen taskuista. Katsahdin kelloa ja lähes pelästyin: siinäkin kello oli 05.02 ! Härreguud oli pieni dääm-olo! Kävin varmistamassa asian vielä tuvasta, ja khyllä, kello oli kaksi minuuttia (tai no siinä kohtaa jo kolme minuuttia) yli viisi.

Kiiruhdin takaisin sänkyyn ja yritin saada nukuttua, mutta nyt se oli vieläkin hankalempaa kuin kahden aikaan. Yritin jalkojen ilmaan nostamis-juttuakin, mutta mikään ei tehonnut.

Noh, mietin, josko sitten menisin jo koneelle dataamaan ja simssiä pelaamaan. Se oli ensin hyvä ajatus, mutta sitten mieleeni tuli iso-veljeni.. Hän lähtee kesätöihinsä autolla varttia vaille seitsemän, ja herää vähän vaille kuusi.. En kokenut simssin pelaamista sittenkään hyväksi ajatukseksi, peli ehtisi juuri latautua ja ehtisin ehkä yhden simtunnin pelata, kun pitäisi nopeasti lopettaa. Isoveljeni muuten luulisi että olen datannut ja ollut koneella koko yön, mistä varsinkaan vanhempani eivät pitäisi joten odotin että kello meni. Tein jälleen kaikkea mahdollista: luin, kirjoitin, piirtelin.. Pelasin Sims 2 kännykälläni, mutta se oli niin pitkästyttävää etten jaksanut sitä kauaa. Ei siinä kuitenkaan kauaa mennyt, kun isoveljeni jo rymisteli yläkerrasta tänne alakertaan, ja söi aamupalan yms. Pian auton kaasu kuului ja tiesin: nyt hän lähti, sekä hipsin tupaan.

Menin koneelle, ja laitoin simssin lataamaan ikkunaan taustalle, ja menin radolaan ja muualle nettiin. Kello oli vähän vaille seitsemän kun kävin vessassa, ja kone oli "valmiina". Siinä sitten olen kuluttanut nämä neljä tuntia, eikä vieläkään väsytä. Todella outoa, ei yhden tölkillisen energiajuomaa pitäisi näin kauaa vaikuttaa. Tässä on nyt vain jotain muuta.

Ajantaju on kyllä ihan hukassa, olen ihan jossain kello neljässä että veljeni pitäisi tulla jo kotiin mutta kello on vasta kymmenen! Yleensä tähän aikaan kuorsailen vielä..

~mizyka