...joka löytyi eilen vihon välistä. Tässä siis viimeinen kysymys vastauksineen kokonaisuudessaan. Punaisella merkityt ovat opettajan merkkejä. Valmiina? :D

"10.Arvioi kotileivonnan kannattavuutta!

Joskus kotileivonta kannattaa, joskus ei. Joskus esimerkiksi ei ole aikaa valmistaa kotona leivonnaisia, jolloin ne ostetaan kaupasta. Voi olla, että kotona käytettävissä oleva uuni ei ole tarpeeksi taloudellinen kulutukseltaan, että sillä kannattaisi valmistaa pieniä määriä hyvää. Joskus se riippuu leivontataidoista. Voi olla, että jos paakkelsit eivät ota onnistuakseen, taikina lässähtää, sokeri unohtuu ja hiiva on lähtenyt kävelemään ja laiduntaa salaatissa, ja leivonnaiset uunissa plavat mutteivät paistu, voi olla aivan paikallaan ostaa kaupan tuotteita.
  

    Joskus se taas on pahimmanlaatuinen virhe. Kaupan leivonnaisista tulee pakkausjätettä, ne pilaantuvat kesken matkan koska kylmälaullu unohtui, kustannukset nousevat koska auto piti tankata ja kaupan muovikassit ratkesivat ? ja piti palata hakemaan paperikasseja, jotka muuttuivat sateessa muhjuksi.
   

    Kotona huomaat että leivonnaisissa on allergisen reaktion aiheuttavaa pähkinää, kuorrute on sulanut ympäri kassia ja on imelää. Parasta ennen- päiväys meni jo pari vuotta ? sitten, eikä kassa muistanut antaa sinulle alennusta. Levokset ovat kuivia vaikka ne on ilmeisesti pesty ? joka toinen päivä, etkä enää jaksa ruveta valmistamaan itse omia. Se olisi vaarallistakin koska palohälytin puuttuu. Turhautuneena tästä kaikesta syöt yhden kaupan leivoksen ja joudut pähkinän takia sairaalaan. Parempi jättää herkut kokonaan väliin."